Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 166 2.5 / 3.0 - помощ при покупка.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщение
    Ако тръгна да си продавам GTV-то, някой дали ще ми вярва, че досега ми е струвало ~18000лв.?
    Няма и ще иска да го купи за 2000лв., това е реалността.
    Еми така е, ама нали се сещаш, че предишният собственик е вътре с много повече пари?
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Не бе хора, става въпрос за това, че ако тази 166 за 7000лв. е в идеално състояние, т.е., наистина се качваш и караш, при това доста време, цената даже е ниска.
      Сега, колко вече писанията на собственика са истина, това вече е друг въпрос.

То какво излиза значи - да купуваме морга за 3000-4000лв. и да сме готови да налеем още поне 5000лв. в нея за да заприлича на кола, това ли е?
      Защото из чужбинско е пълно със 166-ци до 2000 евро.
      Alfa Romeo 166 3.0 V6
      Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Най-добре си ги събирайте колите част по част от моргите и си ги сглобявайте за по-евтино. Много ме кефи някой като се изкаже, че и запазена кола да купиш, и кенеф - все тая.
        Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
        AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
        Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
          Най-добре си ги събирайте колите част по част от моргите и си ги сглобявайте за по-евтино. Много ме кефи някой като се изкаже, че и запазена кола да купиш, и кенеф - все тая.
          Ами и аз това имам предвид - по-добре малко повече пари първоначално и безпроблемна кола (относително безпроблемна, все пак е Alfa ), отколкото "на далавера" и после ходене по мъките със седмици и месеци.

Вече остава въпроса с намирането и доказването на такава безпроблемна кола, а това е дълга тема.
          Alfa Romeo 166 3.0 V6
          Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

Тази последната конкретно дали не я кара някой от пишещите тук? И много ми напомня за една продаваща се в Дупница преди години...
            Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
            Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Има много възможни причини за продажбата на една кола и най-лошата възможна за купувача е колата да се разпада и някой да иска да се отърве. Най-добре е разбира се предишния собственик просто да си е купил по-нова, по-скъпа, по някаква причина да му е станала излишна и т.н. .. Всичко си е и известна доза късмет
              sigpic

Comment

Щом ти харесва една кола я купуваш! Какво сте седнали с калкулатора да смятате окачване, обслужвания, дискове и накладки, газови уредби и т.н. Когато си търсех кола исках да е 2.0ТС сива, с обикновен сив плючен салон, със стоманени джанти с тасове. Колата която купих е 2.0Турбо, черна, с черен салон и 17-ки ал. джанти.Нищо общо с търсеното, но съм много доволен от покупката. Отиваш, гледаш и грабне ли те колата скачаш в нея и заминаваш.
                Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                Opel Astra J
                ex:
                Alfa Romeo 164 2.5TD
                Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

Така е човек като си търси Алфа не трябва много да конкретизира примерно цвят, салон, екстри и т.н. щото предлагането е ограничено и може да се окаже, че на критериите му отговарят в цяла Бг 2 трошляка
                  sigpic

Comment

@Boby: Абсолютно, освен това много ми се иска да е пак автомат,най-малкото заради приятелката ми, така че, ако тази в Пловдив е хубава я отнасям, ако не чакам търпеливо. Какво ще ремонтирам после, дано не е много и дано не е автомат, но ако не, каквото се наложи.
                    Last edited by duronman; d.m.y г., 19:42.
                    Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20

Comment

• Първоначално публикувано от duronman Покажи съобщение
                      @Boby: Абсолютно, освен това много ми се иска да е пак автомат,най-малкото заради приятелката ми, така че, ако тази в Пловдив е хубава я отнасям, ако не чакам търпеливо. Какво ще ремонтирам после, дано не е много и дано не е автомат, но ако не, каквото се наложи.
                      Да не говориш за сивата 2.5 автоматик в автокъща "Детелина" или нещо подобно?
                      Alfa Romeo 166 2.0 V6Turbo
                      Opel Astra J
                      ex:
                      Alfa Romeo 164 2.5TD
                      Alfa Romeo 166 2.0 Т.S. CF3 LPG
                      Alfa Romeo 164 2.0T.S.

Comment

• Не, тъмно синият 3.0 автомат от Пловдив, обсъждан по-рано в темата. Утре отивам да го гледам. Моля никой да не ми го краде, като предишното попадение
                        Alfa Romeо 166 2.5 V6 Sportronic, EX: Lancia Lybra Comfortronic 5.20, Ex: Lancia Kappa Power Drive 5.20

Comment

Не, тъмно синият 3.0 автомат от Пловдив, обсъждан по-рано в темата. Утре отивам да го гледам. Моля никой да не ми го краде, като предишното попадение
                          Ако имаш предвид тази дето е в с. Труд посока Карлово към изхода вляво .. аз съм я гледал. Беше на по-висока цена. Колата се продава от март месец. Да не е и по-рано.
                          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Много ще се радвам да ми кажеш как е колата колега, щом си я гледал.

Поздрави !

Comment

Много ще се радвам да ми кажеш как е колата колега, щом си я гледал.

Поздрави !
                              Обяснил съм ти на лично всичко, което видях тогава.

Поздрави и успех
                              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Колеги, капарирах: http://www.cars.bg/u604802

Калата на живо изглежда феноменално запазена! Гледах я с часове, лежах отдолу, гледайх всеки детайл... не намерих за какво да се хвана, освен неработещ климатроник и 2 понацепени тампона на носача и стабилизиращата щанга. Може и да е пребоядисвана, но изглежда, като нова. Дискове и накладки, като нови, салон почти, като нов, автоматът работи гладко и мазно без удари, без замисляне... Няма темпомат, прибиране на огледалата и салонът е по-грозният - черен, НО е много по-читава на пръв поглед от другата. Понеделник / вторник отивам с остатъка от парите и монтьор, ако има скрити дефекти горя с капарото, ако няма се прибирам с нея

Тази: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...310&f1=details
                                изглежда много добре, но има проблем с алтернатор, съмнително работещ дебитомер, неприятен шум в мотора, към 3000 оборота, като хъркане или все едно има турбо, скъсан тампон на мотора отгоре (успокоителен), пак не работи климатик, само един ключ, няма кодовете и боята е с множество дребни забележки.

Comment

Working...
                                X